Trashnevelés

Géppuskatüzes Bálint-napi üdvözlet - The St. Valentine's Day Massacre

Alkoholtilalom. Öltönyös gengszterek. Füstölgő géppisztolyok és a húszas évek legvéresebb leszámolása. Boldog Valentin napot!

the-st-valentines-day-massacre_yhrn4g.jpg

Tovább olvasom

Az Erő legbizarrabb oldala – The Star Wars Holiday Special

„Minden idők egyik legambiciózusabb televíziós látványossága” - Ezt írta a Starlog magazin az 1978-as ünnepi Csillagok háborúja különkiadásról. Egy dologban igazuk volt: tényleg ambiciózus vállalkozás volt. Olyannyira, hogy kis híján az előtt felrobbantotta a Star Wars brandet, mielőtt az még igazán megszülethetett volna. Íme, a show műsor, amit Carrie Fisher állítólag akkor rakott be, amikor azt akarta, hogy menjenek már haza vendégei. A film, aminek George Lucas (a Baljós árnyak rendezője) - ha tehetné - saját kezűleg semmisítené meg minden egyes példányát.

holiday_spec_3.png

Tovább olvasom

Amikor Jason Fellini helyett Carrievel jött össze - Péntek 13. - VII. rész: Friss vér

A film, ami új fejezetet nyitott volna a kristály tavi mészáros legendájában. Ambícióban kétségtelen, hogy nem volt hiány. Ám végül hiába volt szó Freddy-ről, Felliniről vagy az Oscarról, ha az eredmény végül Jason legvérszegényebb kalandja lett. Ezen pedig még egy B kategóriás Carrie hasonmás sem tud javítani.

friday_7_cover.jpg

Tovább olvasom

Üvöltés 2. – Dooku gróf a szado-mazo vérfarkasok ellen

Szexmániás erdélyi farkasemberek, vérfarkasvadász törpe (buzogánnyal), Christopher Lee végtelen rezignáltsága és Sybil Danning keblei. Na meg persze a filmes inkompetencia lenyűgözően abszurd tárháza. Avagy íme minden idők legszürreálisabb horror-folytatása/farkasember filmje az Üvöltés 2. – A nővéred egy vérfarkas, ami még a címénél is sokkal zavarba ejtőbb.
howling_posters.png

Tovább olvasom
süti beállítások módosítása