Minden, amit Drakuláról valaha is tudni akartál!

A nagy Drakula kibeszélő podcast

Hosszú hiátus után végre újra sikerült összeülni a Roboraptoros cimborákkal, hogy hosszan elcsámcsogjunk valami jó kis popkult témán. Noha mostantól rendszeresre tervezzük a podcast műsort, a dolog szépséghibája, hogy ezt még az önkaranténba vonulásunk előtt vettük fel, így most bizonytalan, hogy mikor lesz alkalmunk folytatni. De fogjuk folytatni.


Addig is a friss adásban minden idők leghíresebb vérszívóját, Drakulát és a körülötte kialakult mítoszt beszéljük ki, mégpedig a Netflix 3 részes minisorozatának tükrében. Beszélünk a - szerintünk - legjobb, legismertebb és legelborultabb feldolgozásokról és megbeszéljük, hogyan válhatott kortalan figurává és mi teszi megunhatatlanná a gróf karakterét. Érdemes még mindig újra és újra feldolgozni a témát? Lehet-e még több, mint 120 év után is újat mutatni Drakulával kapcsolatban, és ha igen, mennyire sikerült ez Steven Moffat és Mark Gatiss korszakokon átívelő sorozatának?

A műsort meghallgathatjátok Spotify, Apple Podcast és YouTube-lejátszási listáinkon az eddigiekkel együtt. Az adásokat INNEN le is tudjátok tölteni, de akár iTunes-on is feliratkozhattok, hogy biztosan ne maradjatok le semmiről!