Ars Poetica

Üdvözöllek kedves látogató,

 

Örülök, hogy megtisztelsz jelenléteddel. Ne! Ne kattints el olyan gyorsan, hadd mutassam be magam és szerény blogom.  Jómagam gyakorló, amatőr filmkritikus vagyok nagyon széleskörű filmes ízléssel. A kutyás, gyerekes családi filmeken kívül mindent megnézzek. Bár rengeteg filmes blog van az éterben és még olyanból is sok van amik régebbi/réteg filmekkel foglalkoznak, azért remélem tudok még újdonsággal szolgálni az olvasóimnak. 

Először is, azt mindenképpen leszögezném, hogy annak ellenére, hogy a blog neve Trashnevelés, nem csak trash - amit abszolút nem pejoratív jelzőként használok - hanem mindenféle B kategóriás és az alatti műfajról és filmről. Ugyanúgy megtalálhatóak lesznek az Eurokult műfajok (peplum, spagetti western, giallo stb), mint az amerikai Grindhouse korszak klasszikusai vagy éppen a közelmúlt és napjaink direct to dvd filmjei. Jelszavunk: Mert a szemétben is lelhetsz kincsre! 

Kezdetben főleg a KultOn.hu-n (mondhatni az az anya oldalunk) publikált kritikáimat mentem majd át ide, oda párhuzamosan írok majd. Újabb, premierfilmekről mindenképpen oda fogok írni ez blog pedig szolgáljon a B kategória iránti tiszteletadásnak. Természetesen (már a kezdetektől) itt is lesznek új írások és igyekszek arra törekedni, hogy mindig legyen friss bejegyzés.

Ha pedig tetszik amit olvasol akkor két hetente hétfő esténként 8 órától, a Látszótér rádión meg is hallgathatsz. Itt az elmúlt hetek fontos filmes híreit és egy-egy aktuális (vagy csak minket érdeklő témáját) vitatom meg kötetlenül néhány hozzám hasonlóan film (és zene) kedvelő barátommal. Mivel az adás alatt működik a chat, így te is beszállhatsz a beszélgetésbe.

Szóval ha tetszik az oldal mindenképpen olvassátok a KultOn.hu-t is és hallgassátok a Látszóteret. Hiszen remekül kiegészítik egymást. Most pedig vágjuk bele magunkat a , végezetül álljon is itt minden idők legjobb filmelőzetese, ami bár a Hercules in the Haunted World-höz készült akár erről a blogról is szólhatna.