Kulton Podcast - A Trónok Teknőcei

Mint ahogy, azt a blog első bejegyzésében is írtam kéthetente a Látszótér webrádiónál összeülök a KultOn.hu-s kollégáimmal és megvitatjuk az elmúlt hetek fontosabb filmes és zenei híreit majd pedig egy kiemelt témáról beszélgetünk hosszabban.

Mostantól azonban videó felvétel is készül a beszélgetésről, amit most meg is osztok veletek. Azonban ez nem a teljes beszélgetés (az kb 2 óra hosszú) csak egy húszperces ízelítő, illetve még technikailag sem teljesen kifinomult, de a későbbikében reméljük ilyen fronton is fejlődünk majd.

Reméljük minimum annyira fog nektek is tetszeni, mint amennyire mi élvezzük ezeket a beszélgetéseket. Természetesen szívesen várunk bármilyen építő jelegű javaslatot, kritikát vagy éppen csak a ti véleményeteket az adott témáról ide a kommentek közé. Ha pedig tetszik a podcast itt: https://latszoter.hu/radio/archiv?tid=185 elérhetitek a teljes adást (illetve a korábbiakat is), ha pedig élőben akarjátok hallgatni akkor azt itt: https://latszoter.hu/radio  tudjátok megtenni minden második héten este 8-tól.  

Ezen a héten örültünk a négyes Metro átadásának, az új Tini Nindzsa Teknőcök előzetesének viszont kevésbé. Majd pedig a Trónok Harcáról beszélgetünk hosszabban (minimális spoilerrel) amit már mi is nagyon várunk. Jó szórakozást.