Trashnevelés

Daemonium: Underground Soldier

Eszeveszett apokaliptikus búcsú démonokkal

Az apokalipszis utáni világban, ahol a varázslat és a technológia viaskodik egymással, egy szivarozó, sunyi varázsló hirtelen a pokol erőivel vívott háború közepén találja magát. Olvasható a leírás a Daemoniumról a Netflixen, én pedig olyan gyorsan nyomtam a lejátszás gombra, mint még soha. Ami ezután történt, arra nehezen találok szavakat...

demonpofa.jpg

Tovább olvasom

Tiltott Trashnevelés: (Ideglenes) költözés

Mivel a Mark Zuckerbergnek sajnos valamiért nem tetszik szerény kis oldalam, és nem engedi, hogy azt bármilyen formában megosszam a Facebookon, így kénytelen voltam csinálni egy tüköroldalt, hogy a Facebook oldalam követői se maradjanak le az új cikkekről.

Szóval, (egészen addig, amíg a Facebook ezt is letiltja) az új posztok mostantól (elsőként) a https://trashneveles1.blog.hu/-n fognak megjeleni, ahol megtalálható az összes régi poszt és komment is. Amennyiben valami csoda folytán ennek a blognak az URL-je megoszthatóvá válik a Facebookon, akkor visszahozok ide minden tartalmat is.

Tudom nem szép megoldás, de más nem jut eszembe. Talán még megpróbálhatnám átnevezni az oldalt Tiltott Trashnevelésre, ha már a Csiki Sörnek is bejött ez a brand, az esetemben legalább szépen alliterálna.

Ez meg itt minden különösebb komment nélkül a Jerry Maguire - A nagy hátraarc című vígjáték/melodráma/romantikus film teljesen hiteles és cselekmény hű plakátja.

jerry.jpg

Az óriás vérnyulak éjszakája

Visszavág a húsvéti nyúl, de azért nem kell megijedni.

 Először megették a terményt, ezért megpróbáltuk kiéheztetni őket. Nem volt elég. Visszatértek, és most már nem a káposztánk kell nekik, hanem mi magunk! Meg lehet állítani a terrort? A terrort, ami cuki, szőrös, pufók nyuszikák képében tör rá az álmos, amerikai kisvárosra.

les-rongeurs-de-lapocalypse-film-1972.jpg

Tovább olvasom

Békaváros

A Pokol Békavárosba érkezik, hogy megmentse a hagyományos családmodellt.

Hell Comes to Frogtown. Talán a legtökösebb és figyelemfelkeltőbb cím, amit csak adni lehet egy 80-as évekbeli Mad Max koppintásnak. Minden benne van, amit tudni érdemes a filmről: adott egy elképesztően menő hangzású névvel megáldott szupermacsó főhős (Sam Hell szerepében Roddy Piper), aki miután megérkezik a kétéltű mutánsok által benépesített Békavárosba, nevéhez hűen pokollá teszi a kuruttyoló népség életét. Nézzük csak meg a posztert, hogy mit kínál a film: az atomsivatag hőse, kemény és szexi csajokkal az oldalán szembenéz a förtelmes varangynépséggel. Akció, csajok, egy csúcson lévő pankrátor legenda és emberszabású, sörétes puskákkal felfegyverkezett békák. Ugyan mi kell még a kiváló szórakozáshoz? Papíron persze mindez elképesztően jól hangzik, de a fentiek ismerete sem készítheti fel a nézőt arra az agyzsibbasztóan abszurd élményre, ami a Békaváros.

yu6.jpg

Tovább olvasom