Elindultunk!

Üdvözöllek kedves látogató,

 

Örülök, hogy megtisztelsz jelenléteddel. Ne! Ne kattints el olyan gyorsan, hadd mutassam be magam és szerény blogom.  Jómagam gyakorló, amatőr filmkritikus vagyok nagyon széleskörű filmes ízléssel. A kutyás, gyerekes családi filmeken kívül mindent megnézzek. Bár rengeteg filmes blog van az éterben és még olyanból is sok van amik régebbi/réteg filmekkel foglalkoznak, azért remélem tudok még újdonsággal szolgálni az olvasóimnak. 

Először is, azt mindenképpen leszögezném, hogy annak ellenére, hogy a blog neve Trashnevelés, nem csak trash - amit abszolút nem pejoratív jelzőként használok - filmekről lesz szó, hanem mindenféle B kategóriás és az alatti műfajról és filmről. Ugyanúgy megtalálhatóak lesznek az Eurokult műfajok (peplum, spagetti western, giallo stb), mint az amerikai Grindhouse korszak klasszikusai vagy éppen a közelmúlt és napjaink direct to dvd filmjei. Jelszavunk: Mert a szemétben is lelhetsz kincsre!

Kezdetben főleg a KultOn.hu-n (mondhatni az az anya oldalunk) publikált kritikáimat mentem majd át ide, oda párhuzamosan írok majd. Újabb, premierfilmekről mindenképpen oda fogok írni ez blog pedig szolgáljon a B kategória iránti tiszteletadásnak. Természetesen (már a kezdetektől) itt is lesznek új írások és igyekszek arra törekedni, hogy mindig legyen friss bejegyzés.

Ha pedig tetszik amit olvasol akkor két hetente hétfő esténként 8 órától, a Látszótér rádión meg is hallgathatsz. Itt az elmúlt hetek fontos filmes híreit és egy-egy aktuális (vagy csak minket érdeklő témáját) vitatom meg kötetlenül néhány hozzám hasonlóan film (és zene) kedvelő barátommal. Mivel az adás alatt működik a chat, így te is beszállhatsz a beszélgetésbe.

Szóval ha tetszik az oldal mindenképpen olvassátok a KultOn.hu-t is és hallgassátok a Látszóteret. Hiszen remekül kiegészítik egymást. Most pedig vágjuk bele magunkat a fent említett filmek csodálatos világába.

Kezdetnek álljon is itt minden idők legjobb filmelőzetese, ami bár a Hercules in the Haunted World-höz (hamarosan érkezik a kritika) készült akár erről a blogról is szólhatna.